Alişan ve Buse Varol hakkında olay yaratan 'evleri ayırdı' iddiası! Buse Varol'dan açıklama geldi

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol'un kızları Eliz'in doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ve sosyal medya paylaşımlarında birbirlerine beğenide bulunmaması dikkat çekti. Söylemezsem Olmaz programında Alişan ve Buse Varol'un avukata gittiği iddia edildi. Programa mesaj göndere Buse Varol, açıklamalarda bulundu.

2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan Alişan, mutlu evliliği ile magazin basınının gözde çiftleri arasında yerini alıyor. Ünlü çift, mutlu ailelerinden kareleri sık sık sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal ediyor.

Ancak Alişan'ın Eliz'i kendi ailesiyle kutlaması ve Buse Varol'un davet edilmemesi, güzel oyuncunun da kızına otelde parti vermesinin ardından evliliklerinin çatırdamaya başladığı iddia edildi.

Buse Varol, geçtiğimiz gün 2. Sayfa'ya "Eliz'in oteldeki doğum gününü Alişan organize etti. Son ana kadar Merve de gelecekti. Sonradan istemediler. Tabi ki de saygı duyuyorum. Ne Merve'yi ne de kızları asla ve asla sorun konusu yapmadım. Suzan anneyle bir sorunumuz yok. Beni davet etmedi kimse eve. Asla ben böyle bir kız değilim. Gerçekten sorun yok. Saygı duyuyorum hepsinin acısına ama Eliz bir daha 1 yaşına giremeyecek. Gerçekten sorun yok, Alişan bana 'gel' dedi. Ben de kendi kendilerine olsun istedim" açıklaması ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

BUSE VAROL VE ALİŞAN EVLERİ Mİ AYIRDI?

Bugün ekrana getirilen Söylemezsem Olmaz programında Buse Varol ile Alişan'ın avukat ile iletişime geçtiği iddia edildi. Ünlü çiftin evleri ayırdığı da öne sürüldü. Buse Varol, haklarında çıkan iddialara Söylemezsem Olmaz programına mesaj göndererek şu ifadelere yer verdi:

"Evler falan ayrılmadı. Kaan'da gelmedi babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi."

Alişan da "Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz" açıklamasında bulundu.