Kaynana krizi bitmek bilmiyor! Buse Varol'dan bomba açıklamalar!

Ünlü şarkıcı Alişan ve eşi Buse Varol geçtiğimiz dönemde boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Kaynanası Suzan Tektaş ile aralarında problem olduğu bilinen Buse Varol yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü.

Alişan ile evliliklerini sürdüren Buse Varol yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. Geçtiğimiz dönemde Alişan ile aralarında problem yaşayan ve boşanmanın eşiğinden dönen Varol sosyal medyada verdiği yanıtla akıllarda soru işareti bıraktı.

'İYİ NİYETİMİ SUİSTİMAL EDERLERSE'

Buse Varol ile kaynanası Suzan Tektaş'ın aralarının bozuk olduğu biliniyor. Daha önceleri "Asla affetmem" diyen Buse Varol'dan yeni açıklama geldi.

Doğum günü krizinden sonra açıklama yapan Suzan Tektaş gelinimin hal ve hareketlerinden hoşlanmadığını dile getirmiş ve bu açıklama sonrası Buse Varol ile Suzan Tektaş arası açılmış ve gerilim yaşanmıştı.

Sosyal medyada kendisine bir takipçisinden gelen soruya yanıt veren Varol magazin gündemine bomba gibi düştü.

Varol, kendisine gelen "Hata yapanları affetmekte zorlanır mısın yoksa kolay mı affedersin?" sorusuna; "Affetmek Allah'a mahsus" diyerek başladı! "Ben çok şans veririm ama iyi niyetimi su istimal ederlerse sessizce uzaklaşırım. Bir daha kolay kolay eskisi gibi olmam, olamam" açıklamasında bulundu.

Varol'un bu sözlerinin kaynanası Suzan Tektaş'a söylendiği iddia edildi.