Alişan Selçuk Tektaş'a özlemini dile getirdi! Paylaşımı yürekleri dağladı

Ünlü şarkıcı Alişan, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'a olan özlemini dile getirdiği bir paylaşımda bulundu. Selçuk Tektaş'ı anan Alişan, paylaşımında ''Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum'' ifadelerine yer verdi. Ünlü şarkıcının paylaşımı takipçilerinin yüreğini dağladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Alişan, 2021 yılının temmuz ayında koronavirüs nedeniyle kaybettiği Selçuk Tektaş ile ilgili paylaşımda bulundu.

Alişan, kardeşiyle çekilen bu fotoğrafını "Çok özledim çok... Bir sene daha bitecek sensiz... Alışmadım, alışamıyorum. Yaşıyorum, nefes alıyorum, çalışıyorum, ayakta duruyorum, durmaya çalışıyorum ama eksiğim Selçuk, sensiz hep eksiğim. Gittiğim her yerde seni yanımda götürüyorum, her işimde sen yanımdaymışsın gibi hissetmeye çalışıyorum. 'Ağabey sahne saati geldi' diye aramanı, 'Ağabey bu ay çok iyi, ağabey nasıl oldun, düzeldi mi sesin?' diye aramanı o kadar özledim ki... Seni o kadar özledim ki... Sen varmışsın gibi hep yanımdaymışsın gibi yaşamaya, seni yaşatmaya devam edeceğim kardeşim. Seni çok seviyorum canımın parçası" notuyla yayınladı.