Alişan oğlu Burak'a masaj yaptırdı... Sosyal medya çalkalandı

Buse Varol ile evliliğindeki krizi atlatan ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından oğlu Burak'ın Survivor'ı izlerken masaj yaptırdığı anları paylaştı. Alişan'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

2018 yılında nikah masasına oturan ve bu evliliklerinden iki çocuğu dünyaya gelen Alişan ile Buse Varol, yaşadıkları sorunlar ile uzunca bir süre gündeme geldi. Evliklerindeki krizi atlatmak için orta yolda buluşan Alişan ve Buse Varol, ilişkilerine ikinci bir şans verdi.

Sosyal medya paylaşımlarına hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Alişan şimdi de oğlu Burak'ın fotoğrafını Instagram'ın hikaye bölümünden paylaştı.

Ünlü şarkıcı, 3 yaşındaki oğlu Burak'ın masaj yaptırırken fotoğrafını yayınladı. Alişan, o anları şu notla paylaştı: "Survivor'ı masaj yaptırmadan izleyemez."

Üçüncü çocuk söylentilerinin ardından 2 bakıcı için aylık 60 bin TL masraf yaptığını ifade eden Alişan, "Öyle bir şey yok ya. İstemiyorum. Yeter iki çocuk iki dadı üç çocuk üç dadı. Yeter! Ekonomik kısıtlamalara gidiyoruz artık" demişti.