Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın yeğenlerine 30 milyon değerinde ev aldı mı?

Alişan'ın merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetleri olan yeğenleri ve yengesine 30 milyon TL'ye ev aldığı ileri sürülmüştü. Alişan'dan o iddialara cevap geldi.

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş, 2021 yılında koronavirüs hastalığı nedeniyle vefat etmişti. Kardeşini kaybettikten sonra zor günler geçirmeye başlayan Alişan, hem yengesine hem de iki yeğenine sahip çıkmış, "Benim artık 4 çocuğum var" demişti. Ünlü şarkıcının, merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetleri olan yeğenleri ve yengesine 30 milyon TL'ye ev aldığı ileri sürüldü.

"30 MİLYON TL'LİK EVİM YOK"

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Alişan, ev iddiasını şu sözlerle yalanladı:

"Böyle bir şey yok. Benim ağzımdan çıkmayan, doğru olmayan, yalan yanlış bir sürü haber çıkıyor. Ben yalanlamaktan bıktım. Bu nereden çıktı şimdi durup dururken? Benim kardeşimin eşi ve çocukları hala aynı evlerinde Selçuk yaşıyormuş gibi yaşamlarına devam ediyorlar. Benim 30 milyon TL'lik evim yok. Araba iddiası da yalan. Kasten yapılmış bir haber olarak düşünüyorum. Bizi yıpratmak için..."

"Ben ailem için çalışıp kazanıyorum. Daha önce de söyledim benim iki değil artık dört evladım var. Onları kendi evlatlarımdan hiçbir zaman ayırt etmedim, hiçbir zamanda ayırt etmeyeceğim. Elimden gelirse böyle bir şey tabi ki yaparım."