Alişan ile Buse Varol'dan 'İşlerine yaradı' haberlerine cevap: Bizi böyle olaylara yakıştırmaları üzüyor

Ünlü şarkıcı Alişan ile eşi Buse Varol kötü günleri geride bıraktı. Geçtiğimiz gün görüntülenen Alişan ile Buse Varol çifti, basın mensupları ile sohbet etti. İkilinin mutluluğu gözlerinden okundu.

Boşanacakları haberleri ile sık sık magazin basınında yerini alan ünlü şarkıcı Alişan ile oyuncu eşi Buse Varol, evliliklerindeki krizi geride bıraktı. Bir mobilya markasının lansman yüzü olan Alişan, bir tanıtıma eşi Buse Varol ile katıldı. Ünlü çift, basın mensupları ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Evliliklerindeki sorunları aştıkları belli olan ünlü çift, röportaj esnasında birbirine tatlı tatlı sataşamadan edemedi. "Sizi iyi gördük. Sorunlar aşıldı" denmesi üzerine Buse Varol, eliyle ağzına fermuar hareketi yaptı.

"BİZİ BÖYLE OLAYLARA YAKIŞTIRMALARI ÜZÜYOR"

Alişan da "Önemli olan iyi olmak. Onun dışında da çok teferruat çok aile içi şeylere giriyor. O yüzden hiç konuşmamak en iyisi. Ama şey kötü bugün bir kaç yerde gördüm. 'İşlerine yaradı, şöyle yaptılar, böyle yaptılar...'

Bunu yapanlar olduğu için herkesi aynı kefeye koyuyor gibi bir oluyor ama bizi böyle olaylara yakıştırmaları sadece üzüyor. Başka bir şey söylemek istemiyorum." şeklinde konuştu.