Alişan eşi Buse Varol'a öyle şeyler yazdı ki! Okuyanın ağzı açık kaldı

Alişan eşi Buse Varol'a sosyal medyadan bir mesaj yayımladı. Eşine karşı duygularını ifade eden bir yazı yayımlayan Alişan'a, Buse Varol'dan da cevap gecikmedi. İşte o paylaşım!

Ünlü şarkıcı Alişan eşi oyuncu Buse Varol'la tam 5 yıldır mutlu bir hayat sürdürüyor. Biri erkek biri kızı olmak üzere iki çocuğu bulunan Buse Varol ile Alişan, bir dönem evliliklerinde kriz de yaşamışlardı. Boşanmanın eşiğinden dönen çiftten Alişan, eşi Buse Varol ile ilgili sosyal medyada bir paylaşımda bulundu.

Ünlü şarkıcı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"14 Kasım 2017... Mesaj ve telefon trafiğinden sonra ilk kez görüştüğümüz tarih. Göz göze geldiğimiz ve hikayemizin başladığı tarih... Allah çıkardı karşıma seni ve her şey o kadar güzel ve hızlı gelişti ki iki çocuğumuzla bir aileyiz. Az şey yaşamadık ve sen hep yanımda oldun. Ağlarken de gülerken de... İnşallah Allah ömür verdikçe hep birlikte olacağız... Seni seviyorum karıcığım."

Buse Varol ise bu paylaşımının altına, "Canım kocam, yazdığın bu kadar güzel şeye ne söylesem az kalır. Sadece teşekkür edebilirim, yol arkadaşım olduğun için iyi ki." yorumunu yaptı.

Yazılanları okuyanlar ise, "Böyle aşklar kaldı mı?" demekten kendilerini alamadı.