Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak'la paylaşım yaptı... Sosyal medya çalkalandı

Demet Akalın ile yaptığı gündüz kuşağı programıyla adından söz ettiren Alişan, eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile olan pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. 'Allah'ın izniyle haftaya 4 kişiyiz' notunu düşüne Alişan'ın paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

İkinci kez baba olmak için geri sayıma başlayan türkücü Alişan, önceki gün sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Eşi Buse Varol ve oğlu Burak ile olan pozunu takipçilerinin beğenisine sunan Alişan, 'Allah'ın izniyle haftaya 4 kişiyiz' notunu ekledi.

Alişan'ın çekirdek ailesi ile verdiği poz kısa sürede binlere beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları 'Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah', 'Rabbim ayırmasın muhteşem çift maşallah' ve 'Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah rabbim ömürlü etsin kardeşim' gibi yorumlarda bulundu.

İşte Alişan'ın büyük beğeni toplayan o pozu...

'HAMİLELİĞİM ZOR GEÇİYOR'

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Buse Varol, Burak'ın hamileliğine göre zorlandığını ifade ederek, 'Bu hamileliğim daha sancılı geçiyor. Çok fazla ağrılarım oluyor çok şükür az kaldı' demişti.