Alina Boz servet kazanacak! Bölüm başı 870 bin lira alacak

Genç yetenek Alina Boz, Türkiye pazarına yeni giren dijital platformun yüzü oldu. 24 yaşındaki oyuncu Alina Boz, bölüm başı 50 bin dolar (870 bin lira) alacak.

Son olarak Burak Deniz'le birlikte oynadığı 'Maraşlı' dizisiyle yurtdışında hatırı sayılır bir izleyici kitlesi edinen oyuncu Alina Boz, servet değerinde bir anlaşmaya imza attı. Oyuncu, Türkiye pazarına yeni giren bir dijital platformun yüzü oldu. Hande Erçel, Demet Özdemir ve Pınar Deniz gibi ünlü isimlerinde yer aldığı platformda Alina Boz, ablalarının kazancına yaklaştı.

Hande Erçel ve Demet Özdemir'in bölüm başı 150 bin dolar (2 milyon 639 bin lira) kazanacağı platformda 24 yaşındaki genç yetenek alacağı ücretle dudak uçuklattı. Genç yetenek bölüm başı 50 bin dolar (870 bin lira) alacak.

Henüz projesi belli olmayan, şimdilerde bol bol senaryo okuyan Alina Boz, anlaşma gereği 1,5 yıl boyunca başka bir platformda boy gösteremeyecek. Oyuncu, Çağatay Ulusoy ile birlikte rol alacağı 'Süslü Korkuluk' dizisinden son anda vazgeçmişti.

Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanmıştı! Sinan Akçıl'dan şaşırtan karar: Ünsüz biriyle evlenmek istiyorum

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz: Dizide şık giyinmek modumuzu yükseltiyor