Alicia Witt'in anne ve babası hayatını kaybetmişti... Ölüm nedenleri hipotermi çıktı

Ünlü oyuncu Alicia Witt'in annesi Diane Pietro ile babası Robert Witt geçtiğimiz günlerde evinde ölü olarak bulundu. Polisin yaptığı incelemenin ardından çiftin hipotermi nedeniyle hayatını kaybettikleri açıklandı. Witt, ''Evin onarımı için bir şeyler yapmayı teklif ettiğim her seferinde beni geri çevirdiler. Ağladım, yalvardım, onlara yardım etmeme izin vermeleri için ikna etmeye çalıştım ama her seferinde bana kızdılar, onlara yapmaları gerekeni söyleme hakkım olmadığını belirttiler.'' açıklamasında bulundu.

"88 Dakika" ve "Ally McBeal" gibi projelerde rol almış olan oyunculuk performansı ile tam alan ABD'li oyuncu Alicia Witt, bir süredir ailesinden haber alamadığı için merak içindeydi. Witt, kuzeninden ailesine bakmasını rica ettiğinde acı haberler karşı karşıya kaldı. Ünlü oyuncun annesi Diane Pietro ile babası Robert Witt'in cansız bedenine ulaşıldı.

Witt, ailesiyle ilgilenmediği ve para vermediği için zor günler geçirdikleri yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Witt, "Beş parasız değildi. Şiddetli şekilde inatçı, orijinal ruhlardı ve bazı seçimler yaptılar. Benim vazgeçiremeyeceğim seçimler...

Hattın karşı tarafında dedektiflerin sesini duyduğumda onların artık gittiğini ve bir daha seslerini duyamayacağımı anladım. Hayatımın geri kalanına onları bir rüzgar esintisinde, bir şarkıda, bir rüyada buluşarak başlıyorum

Evin onarımı için bir şeyler yapmayı teklif ettiğim her seferinde beni geri çevirdiler. Ağladım, yalvardım, onlara yardım etmeme izin vermeleri için ikna etmeye çalıştım ama her seferinde bana kızdılar, onlara yapmaları gerekeni söyleme hakkım olmadığını belirttiler." dedi.