Alice seyirciyi selamladı

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız’ın başrollerini paylaştığı Alice müzikali Zorlu PSM’de perde açtı. 

Recep ASLAN

Müzikalin prömiyerine sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. Serenay Sarıkaya “Alice”, Ezgi Mola “Kraliçe”, Enis Arıkan “Tavşan”, Şükrü Özyıldız “Şapkacı”, İbrahim Selim “Kral”, Merve Dizdar ise “Kedi” rolleriyle, sergiledikleri dans performansları ve müzikale özel hazırlanan şarkılarla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Sarıkaya müzikalde hem ukulele çalıp hem de şarkı söyledi. 

GERÇEKTEN SEVİYORUM 

Kerem Bürsin, kız arkadaşı Serenay Sarıkaya’yı yalnız bırakmayarak destek oldu.  Serenay ile kendi isminin bulunduğu davetiyeyi sosyal medyada paylaşan Bürsin, “Bu doğru. Gerçekten seviyorum” notunu düştü. Gecede Ezgi Mola ve işletmeci erkek arkadaşı Mustafa Aksakallı’dan ilk poz yan yana poz verdi. Aksakallı, kız arkadaşıyla çekilmiş karesine “Kraliçem” notunu düştü.

Oyunda Tavşan rolünü üstlenen Enis Arıkan, performansıyla beğeni topladı. 

Hazırlıkları yaklaşık 3 ay süren ve ilk 2 ay provaların büyük bir gizlilikte yürütüldüğü müzikalde oyuncuların yanı sıra 23 dansçı yer aldı.