Ali Sunal Kemal Sunal paylaşımı ile duygulandırdı: Ömrümün yarısı sensiz geçti

Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden olan Kemal Sunal vefatının 23'üncü yılında anılıyor. Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Ali Sunal, paylaşımında ''Sana baba diyebilmek benim hayattaki en büyük gururum'' ifadelerine yer verdi.

Yeşilçam'da hayat verdiği "Şaban" karakteri ile ikonik bir isim haline gelen usta oyuncu Kemal Sunal, 23 yıl önce hayatını kaybetti. Her yaştan hayran kitlesine sahip olan Kemal Sunal, sevenleri tarafından anılıyor.

Babasına karşı olan sevgisini ve özlemini her fırsatta ifade eden Ali Sunal bugüne özel duygusal bir paylaşımda bulundu. Ali Sunal, babasıyla çocukken çekildiği bir kareyi sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Sunal, paylaşımına eklediği not ile duygulandırdı.

ALİ SUNAL KEMAL SUNAL PAYLAŞIMI İLE DUYGULANDIRDI

Ali Sunal, Twitter'da paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "23 yıl... Şu anda ömrümün yarısı sensiz geçti. Seni çok özledim babam. Ama senin gibi bir kahramanı özlemek, sana baba diyebilmek, fotoğraftaki gibi seni doya doya öpebilmek benim hayattaki en büyük gururum ve şansım. Minnettarım baba. Seninle geçen her anıma..."