Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzede'nin romantik Fransa tatili... Paylaşımları çok beğenildi

Show TV'nin sevilen programlarından olan ''Güldür Güldür Show'' ile izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade evliliklerinin dördüncü yılını kutlamak için Paris'e gitti. Ali Sunal ile eşi Nazlı Kurbanzade'nin sosyal medya paylaşımları takipçilerinde büyük ilgi gördü.

Kemal Sunal ile Ali Sunal'ın evliliğinden dünyaya gelen oğulları Ali Sunal, Nazlı Kurbanzade ile 2018 yılında dünyaevine girdi. Ali Sunal ile Nazlı Kurbanzade çiftinin Narin ve Nil adında iki kızları dünyaya geldi. Evliliklerini magazin basınından uzakta yaşamaya tercih eden ikili, dördüncü evlilik yıl dönümlerini kutladı.

Baş başa Paris'e giden Ali Sunal ve Nazlı Kurbanzade, sosyal medya hesaplarından keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Ali Sunal, eşine duygularını "Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun. Benim ailem, şansım, mutluluğum, huzurum, sevgilim, güzel karım" sözleri ile dile getirdi.

Nazlı Kurbanzade de evlilik yıl dönümlerini, "Bütün hayallerimizi birlikte gerçekleştireceğimiz nice mutlu upuzun yıllara canım sevgilim" diyerek kutladı.