Ali Sunal, babası Kemal Sunal'ın doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutladı

Ünlü oyuncu Ali Sunal, 2000 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden babası Kemal Sunal'ın doğum günü için duygusal bir paylaşımda bulundu. Sunal, ''Seni, senin filmlerini bilen herkes, çocuklarını seni tanıtarak büyütüyor. Sen gittikten sonra hayranlarına milyonlarca küçük arkadaşımız eklendi. İşte biz senin doğum gününü her yıl çoğalarak o milyonlarla kutluyoruz'' ifadelerini kullandı.

Güldür Güldür Show programının sunuculuğunu üstlenen Ali Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Uçak korkusu nedeniyle kalp krizi geçiren ve 2000 yılında vefat eden Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden olan Kemal Sunal'ın doğum günü için oğlu Ali Sunal, duygusal bir mesaj yayınladı.

Kızları Nar ve Nil ile çekilen fotoğrafını yayınlayan Sunal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Başta ben olmak üzere; tüm sevenlerin, hayranların, seni, senin filmlerini bilen herkes çocuklarını seni tanıtarak büyütüyor. Sen gittikten sonra hayranlarına milyonlarca küçük arkadaşımız eklendi, ikisi fotoğrafta... İşte biz her yıl çoğalarak, senin doğum gününü o milyonlarla kutluyoruz. İyi ki doğdun canım babam, gölgesinde bizi hala koruyan mutlu eden koca çınarım, Nar ve Nil'in melek dedesi... İyi ki doğdun."