Şef Akademi jürisi Ali Ronay aslen nereli? Ali Ronay kimdir, kaç yaşındadır?

Yapımını Provizyon Medya'nın, sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği ve FOX izleyicisiyle buluşacak olan yeni yarışma programı Şef Akademi bu akşam başlıyor. Türkiye'nin ünlü şefleri Arda Türkmen, Ali Ronay ve eşsiz yemek kültürüyle gurme ve gezgin Ayhan Sicimoğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu programda keyif dolu dakikalar yaşanacak. Peki, Ali Ronay kimdir, kaç yaşındadır? Şef Akademi jürisi Ali Ronay aslen nereli?

Yeni yemek yarışması programı Şef Akademi bugün Fox Tv'de başlıyor. Şef adayları arasında büyük rekabetin yaşanacağı program saat 20:00'de ekrana gelecek. Şef Akademi'nin jüri koltuğunda oturan isimlerden biri de Ali Ronay oldu. Ali Ronay kimdir, kaç yaşındadır? Şef Akademi jürisi Ali Ronay aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm merak edilenler..

ALİ RONAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Ali Ronay, 1982 yılında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde doğdu. Varlıklı bir ailenin evladı olarak dünyaya gelen Ronay 1995 yılında eğitim almak için Amerika'ya gitti. Amerika'ya gittiğinde küçüklükten beri merak ettiği aşçılık üzerine yoğunlaştı.

Gastronomi alanında; 19 yıllık hem yurt dışı hem de yurt içi deneyimine sahip Ronay, 27 yaşında baş aşçı olan ve Anadolu Türk Mutfağı'nı dünyaya tanıtmak için 10 yıldır Anadolu Mutfak Kültürleri üzerinde araştırmalar yapmıştır. Lokal tatlara kattığı yeni yorumlarla, Swissôtel mutfağına kendi imzasını atmıştır.

Yenilikçi tarzını geleneksel tatlarla buluşturarak modern ile klasiği bir araya getiren Ronay, Swissôtel'in köklü ve lezzetli mutfağını daha da zenginleştirmektedir.

Gençlere olan inancını da her defasında dile getiren deneyimli şef, mutfağına gelen her öğrencinin kendisinden ve ekibinden bir şeyler öğrenmesini ve gittikleri yerlerde bunu yaymalarını sağlamayı da hedeflemektedir.

Yeni nesil mutfağın ilgi çeken isimlerinden Ali Ronay, Gazi Üniversitesi & Amerikan AHMA ve Paul Bocuse Enstitüsü'nden mezun olmuştur.

Şef Akademi hangi günler var? Şef Akademi formatı nedir?

Arda Türkmen kimdir, kaç yaşında? Şef Akademi jürisi Arda Türkmen aslen nereli, evli mi?