Ali Kocatepe'den eski eşi Fatma Karanfil'e özel veda! Sözlerine ilk yorum o isimden geldi

Fatma Karanfil'in vefatı sonrası birçok ünlü isimden veda paylaşımları gelmeye başladı. O paylaşımlardan birisini de, Fatma Karanfil'in eski eşi müzisyen Ali Kocatepe yaptı. Ali Kocatepe'nin paylaşımı, binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fatma Karanfil bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi görüyordu. Vefat haberi ile sinema dünyasında birçok ismi yasa boğan Fatma Karanfil için, eski eşi müzisyen Ali Kocatepe'den de özel bir paylaşım geldi. Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Ali Kocatepe, eski eşi Fatma Karanfil ile fotoğraflarını da paylaştı.

Ali Kocatepe paylaşımında, "Aysun Kocatepe ile tanışmadan önce beş yıl evli kaldığım ilk eşimdi Fatma Karanfil. Çok yetenekli bir sinema oyuncusuydu. O da yaşama erken veda etti. Tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

ALİ KOCATEPE'YE İLK YORUM SELMA GÜNERİ'DEN

Ali Kocatepe'nin paylaşımına ilk yorum, Karanfil ile Kezban filminde iki yakın arkadaşı oynamış olan Selma Güneri de yorumda bulundu. Güneri, "Başın sağ olsun Ali, tüm sevenlerin herkesin başı sağ olsun." ifadesini kullandı.