Ali Biçim kimdir, kaç yaşında? Ali Biçim nereli, sevgilisi kim?

Ali Biçim bugün Kanal D'de yayınlanan Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Programda bugün eğlenceli anlar yaşanacak. Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümü mezunu olan Biçim, sosyal medya üzerinden yaptığı video içerikleri ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Ali Biçim kimdir, kaç yaşında? Ali Biçim nereli, sevgilisi kim?

Ali Biçim hayatı ve kariyeri hakkında aramalar yapılıyor. YouTube üzerinden çektiği videolar ile kitlelere ulaşan Biçim, Beykent Üniversitesi Oyunculuk okumuştur. Okan Bayülgen ile Tv 8'de yayınlanan Disko Kralı için skeç yazıp bu skeçlerde yer aldı. Peki, Ali Biçim kimdir, kaç yaşında? Ali Biçim nereli, sevgilisi kim?

ALİ BİÇİM KİMDİR?

Ali Biçim, 17 Nisan 1987 yılında İzmit'te doğmuştur. 2001 yılında liseyi okumak için İstanbul'a yerleşen Biçim, 2005 yılında Bahçelievler Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Mesut Can Tomay kimdir, kaç yaşında? Mesut Can Tomay nereli, hangi filmlerde oynadı?

2007 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünü burslu kazandı. Oyunculuk ile aynı anda Sahne ve Gösteri Sanatları yönetimi de okuyan Biçim, 2011 yılında Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

2011 yılında Michael Jackson'ın "Beat It" parçasından esinlenerek kaydettiği "Just Pide" adlı parçasına parodi bir klip çekti ve bunu YouTube'da yayımladı. Aynı yıl, Yalın'ın "Ki Sen" adlı şarkısının "Ellerim Nasırlı" başlıklı parodi sürümünü seslendirdi ve bunun için de yine parodi bir video klip çekerek YouTube'da yayımladı. Bunun ardından yine 2011 yılında Okan Bayülgen ile birlikte TV8'de yayınlanan Disko Kralı için skeçler yazdı ve bu skeçlerde oynadı. Ocak 2013'te Baya İyi adlı, şarkı söylediği ve stand-up gösterisi yaptığı turneye başladı.

Temmuz 2013'te başlayan ve Kasım 2015'te yayından kaldırılan, FOX'ta yayımlanmış Babam Sınıfta Kaldı adlı dizide oynadı. 2014 Temmuz ayında, aynı kanalda yayın hayatına başlayan Ali Biçim Show ile televizyona döndü. Program, 13. bölümünün ardından yayından kaldırıldı.

Ekim 2017'de; hayatını, kariyerini ve televizyondan uzak kalmasını anlattığı Bu Ne Biçim Hikâye Böyle adlı kitabı İnkılâp Kitabevi tarafından yayımlandı.

2019 yılında popüler YouTuber'ların videolarında, kendisinin video partneri Mesut Can Tomay ile birlikte görünmeye başladı. Ardından uzun bir aradan sonra 2019 Aralık ayında YouTube kariyerine başlayarak 8 yıl gibi uzun bir aradan sonra ekrana geri döndü. 2 aydan az sürede 1 milyon aboneyi geçti.

Mesut Can Tomay ile birlikte, YouTube kanalından Tam Kafadan Karavana adlı dizi yayımladı.