Ali Atay'ın başrol oynadığı Osman Sekiz filmi Mike Tyson ile görüşüyor

Covid 19 salgını nedeniyle çekimleri ertelenen ve başrollerinde ünlü oyuncu Ali Atay ile Begüm Birgören'in rol alacağı “Osman Sekiz” filmi konuk oyuncu olarak ağır siklet dünya şampiyonu Mike Tyson ile görüşüyor. Yapımcı Ömer Kaya, Tyson'ın menajeri Sharron Elkabas ile görüşmelerin olumlu gittiğini duyurdu.

Ünlü yönetmen Ezel Akay’ın yönetmen koltuğunda oturacağı Osman Sekiz filminde sürpriz bir gelişme yaşandı. Filmde konuk oyuncu olarak oynaması için dünyaca ünlü boksör Mike Tyson’a teklifte bulunuldu.

Yapımcılığını Ömer Kaya’nın, senaryosunu oyuncu Kemal Uçar’ın yazdığı “Osman Sekiz” filminin çekim takvimi corona virüs nedeniyle 2 kez değişti.

Mars Dağıtmın dağıtımcılığını üstlendiği, fantastik romantik komedi türündeki filmin çekimlerinin önümüzdeki ay başlaması planlanıyor. Filmin ön hazırlık süreci şubat ayında bitti. Filmde kullanılacak kostümler ve mekan çalışmaları en ince detaya kadar özenle hazırlandı.

Filmin yapımcısı Ömer Kaya yaptığı açıklamada proje için yoğun çalıştıklarını belirterek, " Filme konuk oyuncu olarak Mike Tyson’ın menajeri ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şuan olumsuz bir durum yok” dedi.