Ali Atay eşi Hazal Kaya hakkında konuştu!

Ali Atay eşi Hazal Kaya'yla ilgili konuştu. Kendi Leyla'sını bulduğunu söyleyen Ali Atay Hazal Kaya'yla olan evliliği hakkında, ''Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da...'' ifadelerini kullandı.

Ali Atay, NTV'de Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu programda evliliği hakkında konuştu. Kendisi gibi oyuncu olan Hazal Kaya ile evli olan Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Sen Leyla'nı buldun mu?" sorusuna cevap verdi.

Ali Atay açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leylamı buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da... Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun; aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle... Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela... Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum..."