Aleyna Tilki'nin son paylaşımı eleştiri yağmuruna tutuldu! Bir tepki de ünlü sanatçıdan geldi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflar ile eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Aleyna Tilki'nin paylaşımına bir tepki de Umut Akyürek'ten geldi. Umut Akyürek, genç popçunun paylaşımına tepki gösterdi. Akyürek, ''Bu ve benzerlerinin proje olduğunu düşünüyorum, sonra çoluk çocuk nasıl bu hale geldiler diye hiç şaşırmayalım. Önlerinde bu örnekler varken. Gerçekten yazık'' sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Genç popu Aleyna Tilki, "Tanırım İntiharı" adlı parçasını yayınlamasının ardından İngiltere'ye gitti. Kariyeri için bir ayağı yurt dışında olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Londra'da fotoğraf çekimi yaptı. Tilki, sosyal medya hesabından iç çamaşırlı fotoğraflarını yayınladı.

Tilki'nin, "Londra'da fotoğraf çekiminden selam" notuyla paylaştığı iddialı pozu sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek de Tilki'ye yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

"ÇOLUK ÇOCUK NASIL BU HALE GELDİLER DİYE HİÇ ŞAŞIRMAYALIM"

Akyürek, "Bu ve benzerlerinin proje olduğunu düşünüyorum, sonra çoluk çocuk nasıl bu hale geldiler diye hiç şaşırmayalım. Önlerinde bu örnekler varken. Gerçekten yazık" ifadelerine yer verdi.