Aleyna Tilki'nin pozları eleştiri yağmuruna tutuldu! 'Kaç yaşında bu 40 mı?'

Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla eleştiri oklarının hedefi oldu. Makyajı ve giyim tarzı ile abartılı bulunan Aleyna Tilki'ye 'Kaç yaşında bu 40 mı?' gibi yorumlar yapıldı.

İngilizce şarkısı Retrograde ile dünyaya açılan Aleyna Tilki sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Exxen'de ekrana getirilen İşte Bu Benim Masalım dizisinden 2 milyon TL aldığı konuşulan Tilki, Instagram'dan yeni bir paylaşımda bulundu.

Dizi çekimleri ve yeni şarkısının hazırlık sürecindeki yoğun tempoyu kaldıramayarak kas spazmı geçiren Aleyna Tilki, iyileşmesinin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

Instagram'da 2 buçuk milyondan fazla takipçisi olan Tilki, son paylaşımında verdiği pozlarla dikkat çekti. Tilki, paylaşımına 'Başarı yalnızca maskulenlikle bağlantılı değildir. Mozart kadar tanınan klasik müzik kadın sanatçı olmasa da, Picasso kadar bilinen bir kadın ressam olmasa da, bilim insanları içinde de bilinen çok fazla kadın olmasa da, aslında maskulenlerden eksik oldukları için değil sadece bilinmedikleri için başarıları azınlık gibi zannedilir!

Dünyayı yöneten siyasileri de düşündüğümüzde aklımıza çok az kadın gelir... Bundan sonra dünya, feminen enerjinin de tüm dünyaya hükmedebileceğini görecek. Çünkü modern zamanda kadınlar, artık bu algıyı kırabilecek farkındalıktalar... Bir gün, feminen ve maskulen dengenin tüm dünyada var olması dileğiyle... -A.T.' notunu ekledi.

Genç şarkıcının abartılı makyajı eleştirilirken 'Kaç yaşında bu 40 mı?' yorumları yapıldı.