Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in kimsenin bilmediği acısı! Duyan gözyaşlarına boğuldu

Attığı her adım söylediği her söz olay yaratan ünlü popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. En az kızı Aleyna Tilki kadar ünlü olan Havva Öztel, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Öztel'in Sinan adındaki kardeşini kaybettiğini duyanlar şaştı kaldı. Sosyal medya kullanıcıları Öztel için üzüldüklerini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin en az kendisi kadar popüler olan annesi Havva Öztel, sosyal medya hesabından kaybettiği kardeşi için türkü söylediği anları paylaştı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in Sinan adındaki kardeşini kaybettiğini duyanlar şaştı kaldı. Sosyal medya kullanıcıları Öztel için üzüldüklerini dile getirdi.

HAVVA ÖZTEL'İN KİMSENİN BİLMEDİĞİ ACISI ORTAYA ÇIKTI

Stüdyoda türkü söylediği anları yayınlayan Öztel'in bugüne kadar bilinmeyen acısı da ortaya çıktı. Öztel, "Uyan Alim uyan" türküsünü söyledi. O anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunan Öztel, paylaşımına "Bu türküyü söylerken aklıma kardeşim geliyor. Uyan Sinan'ım. Allah mekanını cennet etsin" notunu düştü.

Havva Öztel'in kardeşini kaybettiğini öğrenen sosyal medya kullanıcıları büyük üzüntü yaşadı ve baş sağlığı mesajlarını gönderdi.