Aleyna Tilki'den sonra Hande Erçel de arabada poz verdi... Beğeni butonu çöktü

Özel hayatı ile sık sık magazin manşetlerini süsleyen güzel oyuncu Hande Erçel, dijital bir platform ile el sıkıştı. yeni proje hazırlıklarına başlayacak olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından ''Özlemiştik'' notunu düştüğü fotoğraflarını yayınladı. Araba içinde poz veren Erçel'in gönderisi takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Son olarak Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Hande Erçel, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Kerem Bürsin ile ayrılmasından kısa bir süre sonra Kaan Yıldırım'la aşk yaşayan ancak yine yüzü gülmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, dikkat çeken paylaşımlarına yenisini ekledi.

Birçok başarılı projede rol almış olan ünlü oyuncu Erçel, geçtiğimiz günlerde araba fotoğraf yayınlayan genç popçu Aleyna Tilki gibi poz verdi. Erçel, arabada çekilen pozlarını "Özlemiştik" notuyla yayınladı.

Ünlü oyuncunun takipçileri fotoğrafları beğeni ve yorum yağmuruna tuttu. Sosyal medya kullanıcıları "Aman bu ne güzellik", "Evrendeki en güzel gülümseme" ve "Melek gibisin" yorumlarında bulundu. İşte Hande Erçel'in arabada verdiği pozlar;