Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Kendi çapımda bedeller ödedim

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, verdiği röportajda kendisine yöneltilen tüm soruları samimiyetle yanıtladı. Aleyna Tilki, ''Kendini mutsuz, kederli ve boşlukta hissettiğin oldu mu?'' sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Ünlü şarkıcı Tilki, ''Ufak yaştan beri kariyerim olduğu için ve onun öncesinde bu kariyer için kendi kendime kendi çapımda bedeller ödediğim için genel olarak benim yaşamımın başlangıcından bugününe zaten bir hüzün var'' sözleri ile dikkat çekti. Tilki, gündem oldu.

Son dönemde çıkardığı İngilizce şarkılar ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aleyna Tilki, gerçek hikayesinden bazı şeyleri aktardığı röportajı ile adından söz ettirdi.

"KENDİ ÇAPIMDA BEDELLER ÖDEDİM"

Aleyna Tilki, "Kendini mutsuz, kederli ve boşlukta hissettiğin oldu mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Tabi ki oldu... Ufak yaştan beri kariyerim olduğu için ve onun öncesinde bu kariyer için kendi kendime kendi çapımda bedeller ödediğim için genel olarak benim yaşamımın başlangıcından bugününe zaten bir hüzün var. O benim yaşamımın eksilmez bir parçası. Çocukluk hikayem de aslında bir o kadar derin. Kariyerimle birlikte birleşince yorgunluk da geliyor insana... Böyle erkenden yük taşımaya başlayınca bir süre sonra sırtında bir kambur hissetmeye başlıyorsun. Tabi ki de benim hayatımın totalinde hüzün benden ayrılmayacak bir kavram hiç bir an"