Aleyna Tilki'den müzisyenler için anlamlı hareket... Haluk Levent Twitter'dan duyurdu

Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla genç popçu Aleyna Tilki'nin kendisini arayıp sahnede giydiği kıyafetleri müzisyenler için satarak elde edilen geliri bağışlamak istediğini açıkladı. Aleyna Tilki yaptığı hamle ile büyük alkış topladı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle salgından olumsuz etkilenen müzisyenler için, yeni normalleşme döneminde eğlence mekanlarının kapalı kalmaya devam edeceği belirtilirken Aleyna Tilki'den anlamlı bir hareket geldi.

Haluk Levent, ekonomik olarak zor günler geçiren müzisyenler için harekete geçerken bir destek de ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'den geldi. Ünlü şarkıcı Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla gelişmeleri aktardı.

Aleyna Tilki'nin kendisini arayarak, projeye destek olmak için sahnede giydiği kostümleri satmak istediğini söylediğini belirten Haluk Levent, paylaşımı ile ilgi gördü. Tilki'nin müzisyenlere destek olma talebi, takdirle karşılandı.

Haluk Levent, Aleyna Tilki ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 'Ve enteresan bir gelişme! Aleyna Tilki aradı. "Haluk ağabeyciğim sahnede giydiğim kostümlerimi satmak istiyorum. O parayı da kampanya yaptığınız müzisyenler için kullanmak istiyorum"' dedi.