Aleyna Tilki'den itiraf gibi açıklama: 'Starım' dedim, kapıdan kovuldum

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, İngilizce 'Retrograde' şarkısını çıkardığı Warner Music'e gittiğinde yaşadıklarını anlattı. Enis Arıkan'ın Exxen'de yayınlanan programına konuk olan Aleyna Tilki kapıdan içeri alınmadığını itiraf ederken, 'İlk zamanlar şirkete gidip, 'Beni en yetkili kişiyle görüştürün, Türkiye'de inanılmaz popüler ve starım' dedim. Kapıdan kovuldum' ifadelerini kullandı.

İşte Bu Benim Masalım dizisi ile oyunculuk deneyimi yaşayan ve 'Retrograde' adlı ilk İngilizce şarkısını çıkaran Aleyna Tilki, Enis Arıkan'ın Exxen'deki programına konuk oldu. Tilki, hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Warner Music ile anlaşma imzalayarak İngilizce parçasını piyasaya çıkaran Tilki, 'İlk zamanlar şirkete gidip, 'Beni en yetkili kişiyle görüştürün. Ben Türkiye'de inanılmaz popüler ve starım' dedim ama kapıdan kovuldum. Daha 16 yaşındaydım. Sonra onların CEO'su benim için İstanbul'a geldi' dedi.

Yeni şarkısıyla ilgili aldığı tepkiler sorulan Tilki, 'Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa'dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler' ifadelerini kullanmıştı.