Aleyna Tilki kombini için serveti gözden çıkardı! Kıyafetlerinin fiyatı dudak uçuklattı

Attığı her adım söylediği her sözle olay olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, çıkardığı İngilizce parçası ile gündemde yerini alıyor. Dua Lipa ve Diplo'nun hazırladığı 'Retrograde' ile adından söz ettiren Tilki, Bebek'te objektiflere takıldı. Kıyafetleri ile ilgi çeken Tilki'nin kombininin fiyatını duyanlar inanamadı. Genç popçu, şıklığı için 45 bin 200 TL ödedi.

Dua Lipa ve Diplo imzası taşıyan 'Retrograde' şarkısı ile dünyaya açılan Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Bir otelden çıkarken görüntülenen Tilki, 7 milyon izlene şarkısıyla ilgili 'İngiltere'den Hindistan'a kadar çok güzel yorumlar alıyorum. Bu bizim için büyük bir gururdur, Türkiye'de de' dedi.

'KIYAFETLERİNİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI'

Yurt dışındaki starlarla düet yapacağını anlatan Tilki'nin; Yves Marka montunun 11,450 TL, Valentino çizmesinin 13.750 TL, Miu Miu çantasının ise 20 bin TL olduğu öğrenildi.

'BENİ DÜNYA STARLARINDAN AYIRAN ŞEY KONYA'DA DOĞMUŞ OLMAM'

NR1 Türk FM'e konulan Aleyna Tilki, 'Şarkının çıkış tarihini astroloğum verdi ve 26 Şubat'ta çıkardım. Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam. Konya'da doğmak bana çok şey kattı. Şarkıma gelen sert eleştiriler kıskançlıktan.' demişti.