Aleyna Tilki ile Uzi aşk mı yaşıyor? İlk kez açıkladı

Uzun bir süredir rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü popçu Aleyna Tilki, gGeçtiğimiz gün Emirgan'da aracında görüntülendi. Rapçi Uzi ile aşk yaşadığı iddiası hakkında açıklamalarda bulunan Aleyna Tilki, ''Doğum gününü kutladım. Çok gerçek ve iyi bir insan. Belki bir gün iş yaparız. Geçmişte aşk yaşamadık. Öyle bir şey olmadı arkadaşlar'' dedi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, önceki gün Emirgan'da objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden Aleyna Tilki, "Telefonumu unuttum, onu almaya gelmiştim. Keyifli gidiyor ama son zamanlarda iptal edilen konserlerim ile ilgili konuşmak istemiyorum çünkü zaten bununla ilgili üzüntümü belirtmiştim. Benim 50 kişilik bir ekibim var. Konserlerimin iptal olması sadece benim değil, onların da hayatını çok olumsuz etkiliyor ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum. Bu konuda çok hassas hissediyorum kendimi ve gerçekten çok duygulanıyorum" dedi.

Murda ile anlaşamaması nedeniyle Kadıköy'deki sahnesini iptal ettiği konuşulan Tilki, "Bir sıra kavgası olmadı. Sözleşmemi ihlal ettiler, ondan dolayı çıkmama kararı aldım. Bu durumun 'Murda' ile ilgisi yok" açıklamasını yaptı.

ALEYNA TİLKİ'DEN UZİ AÇIKLAMASI

Uzi ile aşk yaşadığı dedikoduları ile gündeme gelen ünlü şarkıcı, "Doğum gününü kutladım. Çok gerçek ve iyi bir insan. Belki bir gün iş yaparız. Geçmişte aşk yaşamadık. Öyle bir şey olmadı arkadaşlar" dedi.