Aleyna Tilki gizemli arkadaşıyla böyle yakalandı! Kameraları görünce nereye kaçacağını şaşırdı

Genç popçu Aleyna Tilki, Rumelihisarı'nda bir arkadaşı ile baş başa kahvaltı yaparken görüntülendi. Mekan çıkışı kameraları karşısında gören Aleyna Tilki'nin arkadaşı geriye döndü. Gazeteciler ile sohbet eden Tilki, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Attığı her adım söylediği her söz olay yaratan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün bir erkek arkadaşıyla Rumelihisarı'nda bir mekana öğle saatlerinde geldi. Aleyna Tilki ile arkadaşı, kahvaltı keyfi yaptı. Koyu sohbetin ardından mekandan ayrılmak için dışarı çıkan ikili, basın mensuplarını karşılarında görünce şaşırdı. Tilki'nin arkadaşı görüntülendiklerini fark edince geriye döndü.

Erkek arkadaşının hemen ardından mekandan ayrılan Tilki'nin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Tilki, "Hayli keyifliyim. İngiltere'den döndüm, albüm hazırlıyorum Türkçe, buradayım" dedi.

"Aşktan yana şansım yok" açıklaması sorulan genç popçu, "Kumarda kaybediyorum, aşkta kazanır mısın?' dediler. Dedim ki kumarda kaybetmekle alakası yok, onda da şanssız olabiliyor insan... Sadece aşık olmam zor" şeklinde konuştu.