Aleyna Tilki dediğini yaptı! Dünyaya açılıyor

2016 yılında çıkardığı “Cevapsız Çınlama” şarkısı ile adını duyuran şimdilerde Exxen'de yayınlanan İşte Benim Masalım dizisiyle oyunculuk deneyimi yaşayan Aleyna Tilki, dünya starı olma yolunda ilk adımını attı. Genç şarkıcı 26 Şubat'ta ‘Retrograde' adını verdiği ilk İngilizce şarkısını çıkarmaya hazırlanırken tanıtımını da YouTube kanalından paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde İşte Benim Masalım dizisi setinde kas spazmı geçirerek hastanelik olan ve hayranlarını korkutan Aleyna Tilki eski sağlığına kavuştu.

Her röportajında dünya starı olacağını dile getiren Aleyna Tilki'nin hayalleri gerçek oluyor. 26 Şubat'ta ilk İngilizce şarkısı "Retrograde"i yayınlamaya hazırlanan Tilki, klibin haberini sosyal medya hesabından hayranlarına duyurdu.

Warner Music Global etiketiyle ilk İngilizce şarkısını çıkarmaya hazırlanan genç şarkıcı yeni parçası için dünya starları ile birlikte çalıştı. İngilizce şarkısı "Retrograde"in söz ve müziğinde Ünlü İngiliz şarkıcı Dua Lipa ve Amerikalı DJ, prodüktör Diplo'nun imzası bulunuyor.

Tilki, 26 Şubat'ta yayınlanacak yeni şarkısı "Retrograde"in kapak fotoğrafını paylaşarak ; "İlk İngilizce şarkımın klip teaser'ı şuan Youtube kanalımda yayında! Klibin ve şarkının tamamı 26 Şubat'ta aynı kanalda olacak." açıklamasını yaptı.

YENİ TARZI DUA LIPA'YA BENZETİLDİ

Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı için verdiği pozlar ise sosyal medya da hayranlar tarafından dünyaca ünlü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetildi.