Aleyna Tilki dans görüntüleri hakkında konuştu: Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum

Önceki gün görüntülenen genç popçu Aleyna Tilki, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sosyal medya hesabından paylaştığı dans videosu hakkında konuşan Aleyna Tilki, ''Kafamdan sallaya sallaya yapıyorum'' dedi.

Al ya da Bırak'ın (Take It or Leave It) şarkısının heyecanını yaşayan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Şarkısının çalışması için hazırlıklara devam eden Aleyna Tilki, set sonrası yemek yemek için gittiği mekanda görüntülendi. Tilki, gazeteciler ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Klip çekimleri sorulan Aleyna Tilki, "Zor bir klipti. Hem profesyonel olması, hem de amatör hissi koruması gerekiyordu. O da biraz zor bir şey. Kıyafetleri, sound'u... Hepsinde bu denge olması gerekiyordu. Bu durum bizi zorladı ama çok güzel oldu. Çok heyecanlıyım, az kaldı." şeklinde konuştu.

Genç şarkıcı önceki gün sosyal medya hesabından paylaştığı dans görüntüleri hakkında sorulan "Danslarınız size özgü mü, yoksa dans ekibiyle mi çalışıyorsunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Yok ya! Koreografi gibi mi duruyor? Orada kafamdan sallaya sallaya yapıyorum."