Aleyna Tilki 'çocuk dizisinde oynuyor' diyen Demet Akalın'ı takipten çıktı!

Aleyna Tilki kendisine 'Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu.' diyen Demet Akalın'ı takipten çıktı. Akalın ise Aleyna Tilki'yi takip etmeye devam ediyor.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısını çıkarmasıyla birlikte dünya starı olacağı yönünde açıklamalarda bulunmuştu.

Demet Akalın da sunuculuğunu üstlendiği sabah programında Aleyna Tilki'yi diline dolayı. Demet Akalın, Aleyna Tilki hakkında Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu.' demişti.

ALEYNA TİLKİ DEMET AKALIN'I TAKİPTEN ÇIKTI

Polemiğin büyümesi üzerine ikili arasında yeni bir gelişme yaşandı. Aleyna Tilki kendisini "Dünya starı olamadı, çocuk dizisinde oynuyor" diye eleştiren Demet Akalın'ı sosyal medyada takipten çıktı. Aleyna'nın bu hareketine Demet Akalın'dan yanıt geldi: "Ben dünya starı olana kadar takipteyim"