Aleyna Tilki baltayı taşa vurdu! ''Sadakatle ne alakası var?''

Yeni şarkı müjdesini veren ünlü popçu Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı son paylaşımlar tepkilerin odağı haline geldi. Aleyna Tilki, paylaşımında yer verdiği ''Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zekâ seviyenin düşük olması gerekiyor'' ifadelerinin ardından sosyal medyada gündem oldu.

"Dünya starı olacağım" sözleri ile uzunca bir süre konuşulan ve eski Demet Akalın'la girdiği polemikle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, paylaşımları ile dikkat çekiyor. 3 Haziran'da yeni şarkısını çıkaracağını duyuran Aleyna Tilki, takipçilerinden tepki toplayan bir paylaşıma imzasını attı.

"SADAKATLE NE ALAKASI VAR?"

Aleyna Tilki yaptığı paylaşımda "Biriyle hayatını sonuna kadar geçirebilmen için zekâ seviyenin düşük olması gerekiyor" ifadelerine yer verdi. Aldığı eleştirilerin ardından genç popçu, şu paylaşımda bulundu:

"Sadakatle bir kişiyle ömrünü geçirmenin ne alakası var? Ben tüm ilişkilerimde dünyanın en sadık insanıydım hepsi de minimum 2 yıl sürdü ama her insanın hayatımda bi süresi var yani... Sonsuzluk çok saçma bir baskı"