Aleyna Kalaycıoğlu'na Survivor'da Gökhan Özdemir torpili mi? Bu iddia adayı karıştırır

Aleyna Kalaycıoğlu'nun Survivor'da Acun Ilıcalı ve ekip tarafından koruyup kollandığı ve desteklendiği iddiaları, sosyal medyada gündeme getirilmişti. Söylemezsem Olmaz yayınında bu konu işlendi. Aleyna Kalaycıoğlu, Aleyna Kalaycıoğlu'nun Survivor'da Acun Ilıcalı ve ekip tarafından koruyup kollanmasına sebep olarak, Gökhan Özdemir gösterildi.

Aleyna Kalaycıoğlu geçtiğimiz günlerde Survivor All Star'da, rakiplerinden Nagihan Karadere'nin fiziksel temasına maruz kalmıştı. Yarışmadaki bazı isimler, Aleyna Kalaycıoğlu'nun kulis yaparak erkek yarışmacıları kadın yarışmacılara karşı doldurduğunu iddia etmişlerdi. Sosyal medyada ise, Aleyna Kalaycıoğlu'nun program içerisinde koruyup kollandığı iddiaları gündeme gelmişti. Bu konu, bugünkü Söylemezsem Olmaz yayınında gündeme getirildi.

ALEYNA KALAYCIOĞLU, ACUN ILICALI VE EKİBİ TARAFINDAN KOLLANIYOR MU?

Bu iddiaların ortaya atılmasındaki sebep olarak; Aleyna Kalaycıoğlu'nun bir dönem, Acun Ilıcalı'nın yardımcılığını yapan Gökhan Özdemir ile sevgili olmaları gösterildi. Söylemezsem Olmaz yorumcularından oyuncu Selen Görgüzel, Aleyna Kalaycıoğlu'na bir dönem albüm çıkarmasında Berkay'ın destek çıkmasına neden olarak, Gökhan Özdemir'in şarkıcı Berkay'dan rica etmesini gösterdi.

Yine Selen Görgüzel, Aleyna'ya Gökhan Özdemir ile olan geçmiş ilişkisi nedeniyle de bir korumacı tavrın olabileceğini söyledi. Görgüzel, "Yarışmada da bir desteklenilip sahipleniliyor gibi geldi bana" ifadesini kullandı.

Survivor All Star'da yarışmacılara yemek veriliyor mu? Ayşe Yüksel'den olay açıklama

Survivor Nagihan ve Turabi hakkında gündemi sallayacak gerçek! Bu iddialar yarışmanın seyrini değiştirir

Survivor'a mı katılıyor?

Acun Ilıcalı'dan Survivor Yaman'a ada konseyinde müjde!