Aleyna Kalaycıoğlu ve kız kardeşi Cansu'nun buluşma anı gözyaşlarına boğmuştu... Acun Ilıcalı'dan büyük jest

TV8 ekranlarının sevilen programlarından olan Survivor 2021 yayınlanan son bölümünde mavi takım aile ödül oyununu kazandı. Kırmızı takıma da 3 dakika aileleri ile görüşme şansı verildi. Oyun öncesi buluşan Aleyna Kalaycıoğlu ve kız kardeşi Cansu'nun görüşmesi gözyaşlarına boğarken Acun Ilıcalı'dan büyük jest geldi. Ilıcalı, 'Cansu'nun buraya kadar gelip hayallerine kavuşmamasına gönlüm razı olmaz. Seni ödülden tam yararlandıracağım' sözleri ile alkış topladı.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor 2021 yarışmacıları adaya geldikleri günden itibaren ailelerinden uzak kaldı. İki takım aile ödülü oyunu için iki gün boyunca kıyasıya rekabet etti. Büyük mücadelenin yaşandığı ödül oyununun kazanını mavi takım olurken kızımızı takım için aileleri ile 3 dakika görüşme hakkı tanındı.

Ödül oyunundan önce aileleri ile bir araya gelen yarışmacılardan Aleyna Kalaycıoğlu ve Cansu'nun buluştuğu anlar hem ekran başındakileri hem de adadaki herkesi gözyaşlarına boğdu.

Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu'nun Cansu ile görüşme yapacağını açıkladı. Ünlü televizyoncu şu ifadeleri kullandı:

'Aileleriyle 3'er dakikalık görüşme süresi vereceğiz kırmızı takıma. Ancak Aleyna'nın durumundaki fark şu. Aleyna'ya bir istisna yapacağız. Pırlanta gibi bir genç kızımız var. Genç kızımız Cansu'nun buraya kadar gelip de hayallerine kavuşamamasına gönlüm razı olmaz. Bu jestimizi sevgili Cansu için yapıyoruz. Cansu buraya zor şartlarda ve ablasını sayıklaya sayıklaya geldi. Kendi inisiyatifimi kullanarak ödülden tam yararlanma hakkı veriyorum Aleyna'ya. Aranızdaki sevgi beni çok etkiledi'

Aleyna Kalaycıoğlu, Acun Ilıcalı'nın inisiyatif kullanmasının ardından büyük mutluluk yaşadı. Aleyna, aldığı haberin ardından Acun Ilıcalı'ya sarılarak teşekkür etti.

KARDEŞİNİN ÖZEL DURUMUNU ANLATIMIŞTI

Survivor Aleyna, geçtiğimiz günlerde kardeşi Cansu'nun başına gelen talihsiz kazayı şu sözlerle anlatmıştı:

'Acun Bey'in Meryem'e 'Sakatlıktan ötürü devam edemeyeceksin' dediğinde aklıma kardeşim geldi. 8 yıl önce başımıza talihsiz bir olay geldi ve kardeşim yüzde 100 engelli. Cansu'yu düşündüm. Cansu'yu hatırladıkça kötü oldum. Benim kardeşim yürüyüp konuşabilecekti, abla diyebilecekti. Şu an diyemiyor. Ben buna kader demek istemiyorum. Bu kader değil, büyük bir olay. Benim annem hayatını bıraktı, kardeşime bakıyor. Beni okutmaya çalışıyor. Allah herkesin yanında olsun. Allah herkese sağlık versin. Ben şu an buradaysam sağlıklı olduğum için buradayım'