Alex Rodriguez ile evlenmesi bekleniyordu... Jennifer Lopez yüzük attı!

Tüm dünya çapında büyük bir üne sahip olan Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez'den magazin gündemini sallayan bir haber geldi. Ünlü çift 4 yıllık beraberliklerini noktalarken Jennifer Lopez yüzük attı. Rodriguez'in ihanet iddiaları konuşulurken düğünün bu nedenle ertelendiği öne sürüldü.

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve 2017 yılında aşk yaşamaya başlayan ve 2019 yılında nişanlanan eski beysbol oyuncusu Alex Rodriguez ayrılık kararı aldı. Ünlü çiftin ayrılık kararı alması magazin gündeminde deprem etkisi yarattı.

ABD merkezli TMZ'nin haberine göre, çiftin ayrılık kararı almasının altında iki neden yatıyor. Bunlarda biri çiftin koronavirüs salgınından dolayı düğünlerini ertelemek zorunda kalması biri de Rodriguez'in Southern Charm şov programının yıldızlarından Madiso LeCroy'la yasak aşk yaşadığı iddiası.

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez çifti geçtiğimiz yıl 40 milyon değerinde olan Miami'den lüks bir ev satın aldı. İkilinin ayrılık kararının ardından ev konusunda ne yapacağı ise merak konusu oldu.