Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü'den dikkat çeken Onur Ünlü açıklaması

Show TV'de ekrana getirilen Alev Alev dizisinde Çiçek karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Onur Ünlü sayesinde kendisi olmayı öğrendiğini belirten Ergüçlü, 'Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum' ifadelerini kullandı.

Onur Ünlü ile aralarındaki yaş farkı nedeniyle ilişkileri eleştirilen Hazar Ergüçlü, Marie Claire dergisine röportaj verdi. Özel hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Alev Alev'in Çiçek'i Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü'yle ilgili dikkat çeken sözler sarf etti.

Ünlü oyuncu, "Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum" dedi.

Pandemi hakkında da konuşan Ergüçlü, 'Yalan söylemeyeceğim. Pandemi beni içten içe mutlu ediyor. Evet, insanlık korkunç bir şeyle boğuşuyor olabilir. Ben de aynı karamsarlık içindeyim ama mutluyum. Sağlam hissediyorum. Son bir senede çok fazla şey yaşadım. Bir yere gidememekten, maske takmak zorunda olmaktan, bir mekana gidip dans edememekten bunaldım.' ifadelerini kullandı.