Alev Alev 11.yeni bölüm 2.fragmanı izle! İşte Alev Alev 11. bölümde yaşanacaklar...

Alev Alev 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanı takip eden izleyenler, dizinin yeni bölümünde yaşanacak olaylardan çok etkilendi. Çiçek, nişanlısını polislere şikayet eder, Cemre de kızına veda etmek zorunda kalır. Başrollerinde Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çicek Deniz'in yer alıyor. Duygusal anların yaşanacağı Alev Alev 11. bölüm fragmanı..

Alev Alev 11. bölüm fragmanı seyirci ile buluştu. Show Tv'nin sevilen dizisi güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Alev Alev 11. bölüm fragmanında duygusal anlar yaşanıyor. Yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği yapımın senaryosu ise Burcu Güngöre'e ait. Geçen hafta yayınlanan bölümde Çiçek'in hayatta olduğu öğrenmesi  büyük şok yaratmıştı. Peki, Alev Alev 11. bölüm fragmanında neler olacak? Çiçek nişanlısını neden polislere şikayet ediyor?

ALEV ALEV 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINDA!


Alev Alev 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu bölümüyle Alev Alev 11. bölümde yaşanacaklar...


ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çelebi'ye karşı büyük bir koz elde eden Cemre, kızı Güneş ile kavuşmaya bir adım daha yaklaştı. Hem Çelebi'nin boşanmayı kabul etmesi hem de Tomris'in yardımıyla akıl sağlığı yerinde raporunu alması Cemre'yi daha da güçlendirdi. Ali'den bir türlü haber alamayan Çiçek ise İskender'in karşısına çıktı ancak Ali'yi, İskender'in elinden kurtaramadı.

Bunun üzerine Rüya'dan yardım isteyen Çiçek'e destek gecikmedi. Rüya, Ozan ve Ömer, Ali'yi İskender'in kaçırdığını herkese duyurmak için haber yaptırmaya karar verdi. Üçü el birliğiyle haberi basıp duyurmayı başardı ancak bu hamle İskender'i durdurmaya yetmedi. Ali yüzünden Şimal'den zaten şüphelenen İskender, hem gördükleri hem de Çelebi'den duyduklarıyla artık bir şeyler olduğundan iyice emin oldu.

Ali'yi alması için Çiçek'i çağıran İskender, Çiçek'ten maskesini çıkarmasını istedi. Ali'nin hayatı tehlikede olduğu için çaresiz kalan Çiçek sonunda maskeyi çıkardı ve büyük yüzleşme gerçekleşti. İskender, Çiçek'in hayatta olduğunu öğrendi. Bu gelişme başta Tomris'in olmak üzere herkesin hayatında her şeyi alt üst etti. İskender, tüm basın mensuplarını toplayarak Çiçek'i insanların karşısına çıkardı ve yaşadığını gösterdi.

İskender'in masum olduğunu ve onu bıçaklayanın Ali olduğunu söyleyen Çiçek, Kayabeyli ailesini herkesin önünde bir kez daha akladı. Tüm bu anlara şahit olan Rüya da Çiçek'in yaşadığını kendi gözleriyle gördü. Çiçek'in hala hayatta olduğunu herkes öğrenirken, bu durumun tüm dengeleri ne yönde değiştireceği şimdiden büyük merak konusu oldu.