Alemin Kıralı'nın Oben'i Birsu Demir'den herkesi kıskandıran tatil pozu! İlgi odağı oldu

Alemin Kıralı dizisinde Oben karakterine hayat vermiş olan güzel oyuncu Birsu Demir, yıllar içindeki değişiminin ardından dünyaca ünü şarkıcı Dua Lipa'ya benzetildi. Sosyal medyayı aktif kullanan Birsu Demir, yayınladığı son fotoğraf ile adından söz ettirdi. Güzel oyucunun paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı Alemin Kıralı dizisinde hayat verdiği Oben karakteri ile bir anda yıldızı parlayan Birsu Demir, son dönemin en popüler isimlerinden oldu. Yıllar içindeki değişimi ile güzelliğine güzellik katan Birsu Demir, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yerini alıyor.

BİRSU DEMİR'DEN TATİL POZU

Genç oyuncu Demir, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sempatik tavırları ve güzelliği ile beğeni toplayan Demir, tatil pozunu sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 23 yaşında olan Birsu Demir son olarak "Datça günlüğümden" dediği tatil pozlarını yayınladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.