Aldatmak'ın Ozan'ı Yusuf Çim'in eski sevgilisi Gönül Dağı'nın yıldızı çıktı! Güzelliği mest etti

Şimdilerde ATV'de ekrana getirilen Aldatmak dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiriyor. Uzun yıllardır ekranlarda yer alan Yusuf Çim'in özel hayatı da hayranları tarafından merak ediliyor. Yakışıklı oyuncu Çim'in eski aşkı Gönül Dağı dizisinin yıldız ismi çıktı. Ünlü oyuncunun, Gönül Dağı'nın güzeller güzeli oyuncusu ile aşk yaşamış olduğunu duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek ağızları açık bıraktı.

Başrollerini Vahide Perçin, Mustafa Uğurlu, Feyza Sevil Güngör ve Meltem Baytok rol aldığı ATV ekranlarının sevilen sevilen yapımları arasına adını yazdıran Aldatmak dizisiyle ekranlara muhteşem bir dönüş yakışıklı oyuncu Yusuf Çim, hayat verdiği "Ozan" karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Genel olarak magazinden uzak bir yaşam sürdüren Yusuf Çim'in özel hayatı büyük merak konusu oldu.

YUSUF ÇİM İLE GÜLSİM ALİ İLHAN'IN AŞK YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ünlü oyuncunun, bir dönem Gönül Dağı dizisinin yıldız ismiyle aşk yaşadığı ortaya çıktı. Yusuf Çim, Hanım Köylü dizisindeki partneri Gülsim Ali İlhan ile bir dönem kısa süren bir aşk yaşadı. Çift, ilişkilerini sessiz bir şekilde noktalamıştı.

YUSUF ÇİM KİMDİR?

26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. Aslen Giresun Alucra'lı olan Çim Meslek lisesinden mezun olduktan sonra üniversitede radyo ve televizyon bölümünü okudu. Kariyerine 2009 yılında modellik yaparak başladı. 2011'de katıldığı bir modellik yarışmasından ikincilik kazandı ve adını bir nebze duyurma şansı yakaladı. Ardından Avea ve Galatasaray Mobil'in reklamlarında oynayarak, ekranlara çıktı.