EDHO'nun Yıldız'ı Alara Turan nereli? Alara Turan kimdir, kaç yaşında?

Atv'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin oyuncu kadrosuna katılan isimler arasında Alara Turan da yer alıyor. Alara Turan dizide Melek'in kızı Yıldız karakterini canlandıracak. Peki, Alara Turan kimdir, kaç yaşında? EDHO'nun Yıldız'ı Alara Turan nereli? sorularının yanıtı yoğun olarak araştırılıyor. İşte Alara Turan ile ilgili merak edilenler...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni oyuncularından Alara Turan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Yeni sezona bomba gibi geri dönen dizide birçok oyuncu transferi yapıldı. Diziye katılan isimler arasında Alara Turan da yer alıyor. Peki, Alara Turan kimdir, kaç yaşında? EDHO'nun Yıldız'ı Alara Turan nereli? İşte Alara Turan'ın hayatı ve oynadığı diziler ile ilgili bilgiler...

EDHO YILDIZ KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alara Turan tarafından oynanacak karakter Efrahim ile Melek'in kızı olacak. Yıldız aynı zamanda Çakırbeylilerin yeğenidir.

ALARA TURAN KİMDİR?

Alara Turan 14 Eylül 1995 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini ÖzelSaint Joseph Fransız Lisesinde okurken Üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde tamamladı. Üniversite yıllarında bir çok tiyatro oyununda yer aldı. İlk dizi deneyimini 2019 yılında Star TV'de yayınlanan Kardeş Çocukları ile yaşadı.

İlk olarak Kardeş Çocukları dizisinde Hayal Karay karakterini oynayan güzel oyuncu daha sonra Çukur dizisinde Songül ve son olarak Payitaht Abdülhamit dizisinde Fatma Sultan karakterini oynamıştır.