Akşam Yıldızı sunucusu Yasemin İlan kimdir, nerede okudu?

Akşam TV'de yayınlanan Akşam Yıldızı programında yapmış olduğu magazin röportajları ile ses getiren Yasemin İlan, çalışmaları ve kim olduğuyla en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor.

Akşam Gazetesi'nin dijital web televizyonu Akşam TV'de yayınlanan programı Akşam Yıldızı'nda yapmış olduğu yayınlar ile magazinde adından sıkça söz ettiren Yasemin İlan, son dönemde kim olduğu ve hayatı yönünde en çok merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki Yasemin İlan kimdir ve bu zamana kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Yasemin İlan hakkında merak edilenler...

YASEMİN İLAN HAKKINDA

Almanya Eitorf doğumlu olan Yasemin İlan, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nde okudu. 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleşen 'Geleceğin Gazetecileri' eğitim programını tamamladı. Aynı yıl içerisinde Güneş Gazetesi'nde Türkiye'nin ilk ve tek çocuk gazetesi JUNIOR Çocuk Gazetesi'nin yazı işleri müdürlüğü görevine geldi. Daha sonra 'Aldatan Kadınlar Anlatıyor' adlı köşe yazısını 8 yıl boyunca aralıksız olarak her gün yazdı.

2014 senesinde Güneş Gazetesi'nin Hayat Eki'ni hazırlamaya başladı. Bir yıl sonra ise Magazin Müdürlüğü görevine getirildi. 2020 yılının Ocak ayında Akşam Gazetesi'ne ek olarak yayını devam etmeye başlayan Güneş Eki'ne Haber Müdürü oldu.

2021 yılının Ocak ayından itibaren Akşam TV'de 'Akşam Yıldızı' adlı programı hazırlamaya başladı. İlan burada, sanat dünyasının önemli isimleri ile gündeme damga vuran röportajlar yapmaya başladı.

Milyonları güldüren Şafak Sezer: Hiç keyifli bir hayatım yok

Arabeskin usta ismi Hakan Taşıyan'dan itiraf: Keşke şarkıcı olmasaydım

Bülent Serttaş: 'Başkan yakama yapıştı...' Ağlattın beni zalim!

Ahmet Selçuk İlkan'dan yakın arkadaşı Coşkun Sabah'a sitem

İlk röportajını AKŞAM'a verdi! Haktan'dan duyanları şaşkına çevirecek açıklamalar