Bestemsu Özdemir takipçi polemiğine katıldı! 'Televizyonda karşılığı olmadığını gördük'

Star TV'de ekrana getirilen Akrep dizisinde Selma karakteri ile izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Yüksek takipçili oyunculara daha çok rol verilmesiyle ilgili konuşan Bestemsu Özdemir, polemik yaratacak açıklamalarda bulundu.

Birçok başarılı projede rol almış olan şimdilerde Demet Akbağ ile Akrep dizisinde rol alan Bestemsu Özdemir, Nişantaşı'nda cilt bakımından çıkarken görüntülendi. Fazla takipçisi olan isimlerin projelerde daha rahat yer bulduğu konusu hakkında açıklamalarda bulunan Özdemir, dikkatleri üzerine çekti.

Özdemir, 'Birinin bin takipçisi vardır ama iyi sanatçıdır, ergen kitleye hitap etmiyordur. Bu onun iyi bir oyuncu olmadığı anlamına gelmiyor. Instagram başka bir dünya, oyunculuğu onunla kıyaslamak üzücü... Milyonlarca takipçisi olanın televizyonda karşılık bulmadığını bir sürü projede gördük' dedi.

Restoran açan ancak zarar eden ünlü oyuncu, 'Yemek sektörü zor. Şimdi bildiğim iş oyunculuk ve tekstille ilgili birtakım şeyler yapacağım. Tekstil okudum, tasarımları bekliyorum, numunelerim çıkıyor, elbise, etek ve bluz gibi haute couture (özel dikim) şeyler yapacağım. Mağaza açmayacağım, online satış olacak' ifadelerini kullandı.