Akrep'in Perihan'ı Demet Akbağ'dan çarpıcı açıklama! 'Adil bir kayınvalide olurum'

Şimdiler Star TV'de yayınlanan Akrep dizisinde Perihan karakterine hayat veren usta oyuncu Demet Akbağ, Jülide Ateş ile adlı programa konuk oldu. Özel hayatı ve kariyeri ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Dizi, film ve tiyatro sahnelerinin aranan ismi Demet Akbağ, geçtiğimiz gün “Jülide Ateş ile 40” programına konuk oldu. Çarpıcı açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çeken Demet Akbağ, Eyvah Eyvah serisinde rol aldığı Ata Demirer hakkında konuştu. Akbağ, 'Eyyvah Eyvah’ta kardeş kazandım. Ata’yı severdim ama film çalışması sırasındaki yakınlaşmamız bizi abla-kardeş, arkadaş, dost yaptı. İyi ki de oldu. Meslektaşım, arkadaşım, kardeşim, zaman zaman özleyip sadece sesini duymak için aradığım, çok özel biridir Ata.' dedi.

Oyunculukla ilgili kuralları olup olmadığı sorusuna yanıt beren Akbağ,'Kuralları ben değil, beni seven seyirci koyuyor. Ben ailenin kızıyım, annesiyim, ablasıyım. Kurallarım yok ama o kuralları uygulayacağım roller de teklif edilmedi! Düşünüyorum da hangisi kuralları aşan işler yapardı? Yapsa yapsa Feriştah yapardı. Ama durumumdan memnunum.' ifadelerini kullandı.

20 yaşında Ali adında bir oğlu olan usta oyuncu Demet Akbağ, Jülide Ateş’in 'Kayınvalideliğe hazır mısınız?' sorusuna, 'Henüz erken. Ama anlayışlı olurum, kadın tarafından bakarım hadiseye. Oğlumu kayırmam, kollamam, bana öyle geliyor' cevabını verdi.