Akrep Nalan mirasını bakın kime bıraktı! İşte detaylar

Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi dizisinde ''Fidan Öğretmen'' karakterine hayat veren Akrep Nalan lakabı ile bilinen Füsun Nalan Açın'ın hayatını kaybetmesi sevenlerini yasa boğdu. Akrep Nalan'ın mirasını kime bıraktığı da ortaya çıktı.

Bodrum'da yaşamını sürdüren Hayat Bilgisi'nin Fidan Hoca'sı Akrep Nalan lakaplı 67 yaşındaki Füsun Nalan Açın, solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Akrep Nalan'ın vefatı sevenlerini derinden sarstı.

Akrep Nalan'ın cenazesi, Bodrum Belediyesi Cenaze Hizmetleri Birimi'nin aracıyla evinden alınarak Bodrum Belediyesi morguna götürüldü. Nalan'ın cenaze töreni Bodrum'da düzenlenecek. Adliye Camii'nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Torba Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

AKREP NALAN'IN MİRASINI KİME BIRAKTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Ünlü sanatçı Akrep Nalan, tüm mirasını bir vakfa yatırdı. Vakıftan yapılan açıklamada "Sizin için Akrep Nalan, bizim için çocuklarımızın Nalan ablası, güler yüzlü, güzel dostumuz Nalan Açın'ın vefatının üzüntüsü içindeyiz. Sevgiyle, dostlukla, özlemle anıyoruz..." ifadelerine yer verildi. Paylaşımda Nalan'ın mirasını vakfa bağışladığı da hatırlatıldı.