Akrep dizisine bomba transfer! Usta oyuncu Suzan Aksoy kadroya dahil oldu

Star TV'de ekrana getirilen başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Aslı Melisa Uzun gibi isimlerin rol aldığı Akrep dizisi entrika dolu bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlerken kadrosunu genişletmeye de devam ediyor. Usta oyuncu Suzan Aksoy, Akrep dizisine katıldı. Suzan Aksoy, diziye Perihan'ın eski komşusu Hünkar olarak 16'ncı bölümden itibaren dahil olacak. Hünkar, Perihan'ın kızı Berna ve onun çocukları Duru ile Şahin'e bakıcılık yapmıştır. Perihan'ın dostu olan Hünkar, Fikret'in ölümünün ardından köşke oluşan kasvetli havayı dağıtmak için elinden geleni yapacak.

Başrollerinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Aslı Melisa Uzun'ın paylaştığı Akrep dizisinde izleyenleri şaşırtan gelişmeler yaşanırken kadrosuna yeni isimler de katmaya devam ediyor.

Senaryosu ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Akrep dizisi yayınlandığı gün adından söz ettirirken reytinglerde de başarısını gösteriyor.

Usta oyuncu Suzan Aksoy, Akrep dizisine Demet Akbağ'ın hayat verdiği Perihan karakterinin eski komşusu ve kadim dostu Hünkar karakteri ile 16'ncı bölümden itibaren dahil olacak.

Hünkar, Perihan'ın kızı Berna'ya ve onun çocukları Duru ile Şahin'e bakıcılık yapmıştır. Hünkar yeniden Perihan ile sırt sırta verecek ve olaylara karşı mücadele verecek.

Berna ve Fikret'in ölümünün ardından köşkte olan kara bulutları dağıtmak için çabalayacak olan Hünkar, ev halkına destek olacak. Hünkar'ın çalışkanlığı, disiplini ve Perihan'a sadakati ise Hacer'i hayli rahatsız edecek.