Akıncı'nın yıldızından olay itiraflar! ‘Çok iyi yalan söylerim'

ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı dizisi, Türkiye'nin ilk kahraman konulu dizisi olarak yayın hayatını başlamıştı. Şu an ortalama düzeyde reyting elde eden dizinin oyuncuları da ayrı ayrı merak ediliyor. Dizide Nergis karakterini canlandıran Büşra Develi, İbrahim Selim'in Youtube programına konul oldu. Samimi itiraflarıyla dikkat çeken güzel oyuncu, “Çok iyi yalan söylerim” dedi.

Oyuncu kadrosu ve benzersiz hikayesi ile yeni yılın ilk günü yayın hayatına başlayan Akıncı dizisi, tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin yıldız oyuncularından biri olan Büşra Develi, hem PSM Online'dan hem de Zorlu PSM YouTube kanalından yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. İbrahim Selim'e samimi açıklamalarda bulunan güzel oyuncu, hem hayatından hem de canlandırdığı karakterden bahsetti.

Ünlü oyuncu Büşra Develi, "Güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüyor musun?" sorusuna, "Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim" şeklinde yanıt verdi.

Durumu kurtarmak için çok iyi yalan söylediğini itiraf eden başarılı oyuncu, "Ama yalancının teki değilim" diye eklemeyi ihmal etmedi.

Söylediği yalanlara örnekler veren Büşra Develi, telefonda biri çok uzatırsa telefonu uçak moduna aldığını söyledi. Daha sonra ise arayan kişiye geri dönüp "Şarjım bitti" diye yalan söylüyormuş.