Akıncı'nın Nergis'i Büşra Develi'den dikkat çeken açıklama: Tatlım, şekerim laflarından nefret ederim

ATV'de ekrana getirilen Akıncı dizisinde Şükrü Özyıldız ile başrollerini paylaşan Büşra Develi verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gereksiz samimiyetten hoşlanmadığını söyleyen Develi, 'Direkt canım cicimle girilen değil de, zamanla verilen değeri gerçekçi buluyorum. Hiç tanışmadan edilen tatlım, şekerim laflarından o kadar nefret ederim ki...' dedi.

Güzelliği ile bütün dikkatleri üzerine çeken, Akıncı dizisinde hayat verdiği Nergis karakteri ile izleyici karşısına çıkan Büşra Develi, Harper's Bazaar dergisinin nisan sayısına kapak oldu. Dergi için röportaj veren Develi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'Soğuk ve mesafeli olmak veya öyle bilinmek daha mı kolay sence? Gereksiz samimiyetin önüne geçmek için özellikle...' sorusuna yanıt veren güzel oyuncu Büşra Develi, şu ifadeleri kullandı:

'Bizim topluluk halinde yaşayan toplumlarda samimiyet seni hiç beklemediğin yerlere götürebilecek bir şey. O yüzden, zaten sağlıklı olan ve olması gereken bu gibi geliyor bana. Benim samimi diye adlandırdığım şey farklı...

'TATLIM, ŞEKERİM LAFLARINDAN NEFRET EDERİM'

Direkt canım cicimle girilen değil de, zamanla verilen değeri gerçekçi buluyorum. Hiç tanışmadan edilen tatlım, şekerim laflarından o kadar nefret ederim ki... Böyle insanlar çok kişisel alanıma girmiş gibi hissederim. Kişisel sınırları iyi korumak lazım.'