Akıncı dizisine çok güvenmişti... Şükrü Özyıldız hata mı yaptı?

Başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Müge Boz gibi isimlerin rol aldığı Akıncı dizisi ATV'de yayın hayatına başladı. Fantastik bir yapım olan Akıncı sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Şükrü Özyıldız, Dizi TV programına Akıncı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ATV'de yayınlanan fantastik bir yapım olan Akıncı dizisi başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Müge Boz rol alıyor. Farklı hikayesi ile ekran macerasına başlayan Akıncı dizisi sosyal medyada tartışma konusu olurken izleyenlerin bazıları diziyi beğendiğini ifade etti.

Cuma günü yayınlanan başarılı dizilerin arasında tutunmaya çalışan Akıncı ise ikinci bölümüyle beklenen reytingi alamadı. Yer aldığı projeden son derece emin olduğunu ifade eden Şükrü Özyıldız, Dizi TV programına açıklamalarda bulundu.

Şükrü Özyıldız, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 'Heyecanla karışık, korku, coşku… Bütün o duyguları hissediyorum, kendi içimde… Ama birinin bunu yapması gerekiyordu. Arkada da çok iyi bir ekip var. Her şey çok işin ehli insanlardan geçiyor her aşama. O yüzden yapılacaksa bu şekilde yapılırdı. Ben, çok da iyi bir karşılığının olacağını düşünüyorum. Seyircinin ve Türkiye’nin gözünde…'