Akın Akınözü'nün sevgilisi kimdir? Sandra Pestemalciyan kaç yaşında?

Akın Akınözü ve Sandra Pestemalciyan bayram tatilini Bodrum'da değerlendirdi. ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisi ile yıldızı parlayan Akın Akın Akınözü, uzun süredir Sandra Pestemalciyan iel birlikte. 1995 yılında İstanbul'da doğan Sandra Pestemalciyan, İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olmuş daha sonra New York State University 'de Ekonomi eğitimi almıştır.

Hercai'nin başrol oyuncusu Akın Akınözü ve sevgilisi Bodrum'da tatil yapıyor. New York State University 'de Ekonomi eğitimi alan Sandra Pestemalciyan, 1995 yılıda dünyaya gelmiştir. Uzun zamandır Sandra Pestemalciyan ile beraber olan Akın Akınözü'ne tatil hayranları büyük ilgi gösterdi.

SANDRA PESTEMALCİYAN KİMDİR?

Sandra Pestemalciyan, 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2011 yılında Fevziye Mektep Vakfı Işık Okulları’nı bitiren Sandra Pestemalciyan, 2016 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuştur. New York State University ‘de Ekonomi eğitimi almıştır.

2018 yılında çalışma hayatına atılan güzel isim PINKO adlı şirket bünyesinde Marka Yöneticisi olarak çalışmıştır. Ardından 2018 yılının Ağustos ayında Tohum Design isimli şirkette Satış ve Pazarlama Yöneticisi olarak çalışma hayatını sürdürmüştür.

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da doğmuştur. Los Angeles General Studies, UC Berkeley Applied Math alanında eğitimini tamamlayıp, oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

2014 yılında Azrail sinema filmi ile kariyerine adım atmıştır. Genç oyuncu 2015 yılından sonra sırasıyla pek çok televizyon dizisinde rol aldı. Muhteşem Yüzyıl, Arkadaşlar İyidir, Payitaht Abdülhamid ve Aslan Ailem dizileri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

Akın Akınözü, şu anda Hercai dizisinde Miran karakterini canlandırıyor.